Yoga i din have 

Saml venner, bekendte, familie, naboer, kolleger og få en fantastisk oplevelse i haven. Det er skønt at lave yoga ude – også i din have. Du samler en flok – jeg kommer og underviser. Alt du behøver er en græsplæne og en flok der har lyst til at lave yoga og din yogamåtte. Et stort tørklæde og et håndklæde er rar at have med til afspænding. “Yoga i din have” er for alle – også selv om du ikke har lavet yoga før.

Undervisningen varer 5 kvarterer til 1½ time (alt efter vejret).

Kr. 100,- pr. deltager – dog min. 5 deltagere (dig der er arrangør skal ikke betale). Tilbudet gælder for dig der bor i Holstebro. Bor du udenfor byen så kontakt mig for tilbud. Glæder mig til at høre fra dig.

___________________________________________________

Yoga uge – uge 27 – 2018 (2. – 6. juli)

Hvorfor yoga uge?

At lave yoga hver dag giver mulighed for fordybelse. På den måde kan du på egne krop og sjæl mærke og opleve indre ro. Derved frigøres spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

PROGRAM FOR UGEN

Mandag d. 2. juli 

Fokus på stående stillinger og balanceøvelser.

De stående stillinger styrker og smidiggør hele kroppen og øger jordforbindelsen. Balanceøvelser øger balanceevnen og træner både fysisk og mental ligevægt.

Tirsdag d. 3. juli

Fokus på siddende stillinger og bugstyrkende øvelser.

Det er vigtigt at sidde korrekt. God holdning sikrer, at der ikke lægges forkert pres på knogler og muskler, som medfører smerter og med tiden fører til nedslidning.

Onsdag d. 4. juli

Fokus på drejninger og liggende stillinger.

Mange af dagligdagens bevægelser er asymmetriske, hvorved dele af kroppen ikke får blodforsyning nok og bliver stive. Drejninger løsner ryggen, masserer de indre organer og påvirker fordøjelsen gunstigt. De liggende øvelser strækker maven og lyskerne blødgøres. Samtidig er det ofte mere trygt at lave liggende øvelser hvormed kroppen bedre kan slappe af og derfor komme dybere i stillingerne.

Torsdag 5. juli

Fokus på bagudbøjninger og omvendte stillinger.

Bagudbøjninger er de dybeste og mest intense af øvelserne. Vi bøjer meget mere forover end bagud i løbet af dagen. Derfor kan det være svært at bøje bagud, og det, der først går tabt på grund af alder, er evnen til at bøje kroppen bagud. Bagudbøjninger er med til at holde årerne smidige. Bagoverbøjninger har generelt den virkning, at de smiddiggør rygsøjlen, styrker ryggens muskler. De omvendte stillinger øger blodgennemstrømningen til hoved og hjerne. Hukommelse og koncentration forbedres. Virker energigivende og renser organerne, idet de omvendte stillinger stimulerer blodgennemstrømninger.

Fredag 6. juli

Fokus på foroverbøjninger, stressreducerende øvelser og Pranayama (åndedrætsøvelser)

I foroverbøjninger samler man energien indad om sig selv. Det virker afstressende og beroligende for sind og krop. Typisk strækker foroverbøjninger kroppens bagside og styrker ryggens muskler. Med Pranayama kan man påvirke hele sit system og sænke blodtrykket.

Praktiske oplysninger:

Dag og dato:  Uge 27 / 2018

Tidspunkt:  Yoga kl. 17.00-20.00

Sted:  Yoga Holstebro

Pris: Kr. 880,-

Tilmelding:   LOF Holstebro https://holstebro.lof.dk/yoga/dofo//hold/751812

Deltagerantal:  Max 16

Underviser:  Certificeret Iyengar ® yogalærer Pia Lago

____________________________________________________________

3 x Ekstra sommeryoga

En hel sommer uden yoga kan være lang tid. Derfor tilbyder jeg 3 yogaklasser, hvor du kan tilmelde dig de gange du kan. Undervisningen tager udgangspunkt i de elever der tilmelder sig – og har du aldrig prøvet yoga før er du også velkommen.

Praktiske oplysninger:

Dag og dato:  Onsdage d. 11. juli – 1. august – 8. august

Tidspunkt:  kl. 17.00-18.30

Sted:  Yoga Holstebro, Dominovej 32

Pris: Kr. 75,- pr. gang eller kr. 200,- for alle 3 gange

Tilmelding:   LOF Holstebro 

Deltagerantal:  Max 16

______________________________________________________________

Gæstelærer Rie Skov, Iyengar® yoga lærer fra Viborg

Tre timers lækker Iyengar® yoga hvor vi starter med basis og opbygger stabilitet og styrke. Derefter fokuserer vi på at folde kroppen ud og laver plads til de indre organer.

Vi vil arbejde med elementerne jord, ild, vand, luft og rummelighed, og hvordan vi kan inkorporere dette i vores yogastillinger.

Der bliver kølende og restituerende stillinger at slutte træningen med, så du kan gå til weekend styrket og med ny energi. 

Rie glæder sig vildt meget til at møde dig på yogamåtten 🙂

Der bydes på te og lidt snack efterfølgende.

Praktiske oplysninger:

Dag og dato:  Fredag d. 2. november

Tidspunkt:  kl. 16.00-19.00

Sted:  Yoga Holstebro, Dominovej 32

Pris: Kr.  300,-

Tilmelding:   Pia, Yoga Holstebro

Deltagerantal:  Max 16

_____________________________________________________

Yogaweekend på Samsø 23. – 25. nov. 2018

Yogaundervisning og forkælelse på Mellem-rummet på skønne Samsø. Yogaweekenden er for alle der har lyst til at forkæle sig selv en hel weekend med Iyenar® yoga.

Weekenden inkluderer: 12,5 timers Iyengar® yoga, indlogering, sengelinned og håndklæde, semi-vegetarisk forplejning (fisk), kaffe, te, frugt, caretaker og yogaudstyr (transport er IKKE inkluderet).

Program

Fredag: kl. 14-16 ankomst og indkvartering, kl. 16.30-19 yoga, kl. 19.15 aftensmad

Lørdag: kl. 7-9 yoga, kl. 9-10 morgemmad, kl. 10-12 yoga, kl. 12-13 frokost, eftermiddagen til fri disposition – evt. gåtur, hvile, tur eller………….kl. 17-19 yoga, kl. 19.15 aftensmad

Søndag: kl. 7-9 yoga, kl. 9-10 morgenmad, kl. 10-12 yoga, kl. 12.15 frokost og derefter afrejse. Værelserne skal forlades senest kl. 16

Sted: Mellem-rummet, Holmslund Holmevej 3, Tanderup, 8350 Samsø

Pris: Deleværelse (3-4 pers.) kr. 2.795,- pr. pers. – Dobb.vær. kr. 3.195,- pr. pers., enk.vær. kr. 3.495,-  (OBS begrænset antal af både enk.- og dobb.vær.)

Tilmelding til LOF Holstebro: https://holstebro.lof.dk/yoga/dofo//hold/751875

_____________________________________________________________

Yogaferie maj 2019

Jeg er godt i gang med at planlægge næste års yogaferie, som går til Tavira, Portugal. Det bliver i maj uge 21. Nærmere info følger snarest.

_______________________________________________________