Yogaferie Tavira, Portugal maj 2019 – FULDT BOOKET

Tag med på yogaferie i sydens sol og varme – vi laver yoga i et veludstyret Iyengar yogastudie.

Afrejse fra Billund lørdag d. 18. maj kl. 17.00 (ank. Tavira kl. 19.40) – hjemrejse fra Tavira lørdag d. 25. maj (ank. Billund kl. 00.05). Vi skal bo på et fantastisk firestjernet hotel Maria Nova Lounge Hotel i Tavira/Algarve/Portugal. Der vil være 24 lektioners Iyengar® yogaundervisning. Alt yogaudstyr forefindes i studiet.

Fritiden kan du bruge til at bade i pool og hav, udforske området, shoppe, slappe af, gåture osv. Du finder selv din indre rytme på rejsen, og vender hjem med frisk og fornyet energi til dagligdagen.

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Billund/Tavira t/r med Primera Air
  • 7 nætter på Maria Nova Lounge Hotel, Tavira
  • 7 x lækker morgencomplet på hotellet
  • Bagage max 23 kg. + 10 kg. håndbagage
  • Mad kan købes ombord på flyet
  • Bustransfer direkte til/fra hotel og lufthavn
  • Rådighedhed over hotelværelset indtil busafgang til lufthavnen
  • Gratis WiFi overalt på hotellet
  • Badehåndklæder til stranden – depositum 10 Euro
  • Før afrejse 1½ times Iyengar® yoga hos Yoga Holstebro

Pris ialt kr. 7.985 (tillæg kr. 1200 for en.vær.). Betaling i 3 rater (kr. 3.000 1. november, kr. 3.000 1. februar, kr. 1.985 1. april).

Tilmelding til LOF Holstebro

_______________________________________________________

Yoga uge – uge 27 – 2019 (1. – 5. juli) – 2019

Hvorfor yoga uge?

At lave yoga hver dag giver mulighed for fordybelse. På den måde kan du på egne krop og sjæl mærke og opleve indre ro. Derved frigøres spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

PROGRAM FOR UGEN

Mandag 1. juli 

Fokus på stående stillinger og balanceøvelser.

De stående stillinger styrker og smidiggør hele kroppen og øger jordforbindelsen. Balanceøvelser øger balanceevnen og træner både fysisk og mental ligevægt.

Tirsdag d. 2. juli

Fokus på siddende stillinger og bugstyrkende øvelser.

Det er vigtigt at sidde korrekt. God holdning sikrer, at der ikke lægges forkert pres på knogler og muskler, som medfører smerter og med tiden fører til nedslidning.

Onsdag d. 3. juli

Fokus på drejninger og liggende stillinger.

Mange af dagligdagens bevægelser er asymmetriske, hvorved dele af kroppen ikke får blodforsyning nok og bliver stive. Drejninger løsner ryggen, masserer de indre organer og påvirker fordøjelsen gunstigt. De liggende øvelser strækker maven og lyskerne blødgøres. Samtidig er det ofte mere trygt at lave liggende øvelser hvormed kroppen bedre kan slappe af og derfor komme dybere i stillingerne.

Torsdag 4. juli

Fokus på bagudbøjninger og omvendte stillinger.

Bagudbøjninger er de dybeste og mest intense af øvelserne. Vi bøjer meget mere forover end bagud i løbet af dagen. Derfor kan det være svært at bøje bagud, og det, der først går tabt på grund af alder, er evnen til at bøje kroppen bagud. Bagudbøjninger er med til at holde årerne smidige. Bagoverbøjninger har generelt den virkning, at de smiddiggør rygsøjlen, styrker ryggens muskler. De omvendte stillinger øger blodgennemstrømningen til hoved og hjerne. Hukommelse og koncentration forbedres. Virker energigivende og renser organerne, idet de omvendte stillinger stimulerer blodgennemstrømninger.

Fredag 5. juli

Fokus på blide bagoverbøjninger, bryståbnende asanas, foroverbøjninger, stressreducerende øvelser og Pranayama (åndedrætsøvelser)

De blide bagoverbøjninger og bryståbnende asanas forbereder kroppen til Pranayama. I foroverbøjninger samler man energien indad om sig selv. Det virker afstressende og beroligende for sind og krop. Typisk strækker foroverbøjninger kroppens bagside og styrker ryggens muskler. Med Pranayama kan man påvirke hele sit system og sænke blodtrykket.

Praktiske oplysninger:

Dag og dato:  Uge 27 / 2019

Tidspunkt:  Yoga kl. 17.00-20.00 – fredag kl. 16-19

Sted:  Yoga Holstebro

Pris: kr. 890,-

Tilmelding:   LOF Holstebro – klik på linket – https://lof.dk/holstebro/kurser/yoga/yoga-uge/id/751912

Deltagerantal:  Max 14

Underviser:  Certificeret Iyengar ® yogalærer Pia Lago