Hvem er jeg

Jeg hedder Pia Lago og er certificeret Iyengar® yogalærer intermediate junior level 1.
Jeg underviser i Iyengar® yoga, som tilpasses de specielle behov og evner, som deltagerne har.
Der lægges vægt på, at undervisningen foregår i en afslappet atmosfære, og at alle får noget godt ud af det.
Det skal nemlig være en dejlig og hyggelig oplevelse at komme til yoga…..Er uddannet i Silkeborg år 2008 hvor jeg bestod introductory level 2. Har siden bestået junior intermediate level 1.Jeg underviser udelukkende i Iyengar® yoga og er medlem af den danske Iyengar® yogaforening.

Jeg har altid været fascineret af yoga, kroppen og alle de ting, som kroppen kan. Siden jeg var barn har jeg hængt i dørkarmene, siddet “underligt” på en stol, stået på hovedet i stuen og mange andre ting. Bevægelse har altid været en naturlig del af mig og min hverdag. 

Som voksen faldt jeg over en Iyengar® yogabog og jeg var solgt. Jeg måtte vide mere og begyndte at gå til yoga i min hjemby. Men det var ikke som forventet. Det var jo ikke Iyengar® yoga. Desværre var der ingen Iyengar® yoga i min by, så jeg begyndte at gå til undervisning i Silkeborg og tog uddannelsen til Iyengar® yogalærer. Siden er det gået stærkt. Kort før jeg var færdiguddannet Iyengar® yogalærer lavede jeg mit eget yogacenter på den gård, vi boede på, Yoga-Gården. Her underviste jeg i 5 år. August 2012 solgte min mand og jeg vores gård – og dermed også Yoga-Gården.

I januar 2017 åbnede jeg igen mit eget yogastudie og der holder jeg til nu. Det ligger på Dominovej 32 – ret centralt i Holstebro by. Jeg underviser de fleste faste hold gennem LOF Holstebro. I nogle tilfælde underviser jeg også “ude” – så har du et ønske om en workshop, et par timers yoga, firmayoga eller lignende, så kontakt mig.Ud over at dyrke yoga kan jeg lide at løbe, cykle, gå på hold på motionscentre, være sammen med familien, hygge med venner og veninder, gå til koncerter og meget, meget mere – jeg er altså ganske “almindelig”… 🙂

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål, ønske til hold eller lignende. 

Kontakt